Rejsetilbehør: Skal have ting til at hjælpe dig med at rejse som en boss

Leder du efter de bedste rejsetilbehør til at tage med dig? Her er nogle af vores bedste ting til at hjælpe dig med at rejse som en chef! Fra pakning kuber at rejse ….

Rejsetilbehør: Skal have ting til at hjælpe dig med at rejse som en boss

Ansvarsfraskrivelse: Adventure In You er en deltager i Amazon Services LLC Associates Program, et affilieret reklameprogram designet til at give os mulighed for at tjene gebyrer ved at linke til Amazon og tilknyttede websteder uden ekstra omkostninger for dig. Bemærk venligst, at vi kun linker til produkter og tjenester, vi personligt bruger eller stoler på.

Efter næsten 3 års non-stop-rejse vil jeg gerne tænke, at jeg har denne rejse ting nedad. Ja, der er tidspunkter, hvor jeg kører sent, eller jeg savner mit fly, hvor jeg føler mig som en total rejse nybegynder, men for det meste har jeg min sammenkomst. Desværre, før jeg skryder af mine ekspertrejserfærdigheder, kan jeg ikke tage æren, da mange af mine såkaldte færdigheder har at gøre med de fantastiske rejsetilbehør, jeg tager med mig. Så uden videre, her er en liste over must-have rejse tilbehør til at hjælpe dig, ja du … rejser som en chef.

BESTEK 35W 4-port USB væg oplader

HoodiePillow Memory Skum Travel Pillow

Til lange fly og busruter … er denne fantastiske hoodie pude fantastisk. Går ud over standard hals pude denne har en indbygget hættetrøje for at give dig et lidt lukket øje privatliv. Den bedste del er pudedelen består af hukommelsesskum, der gør det ekstra fantastisk og behageligt.

BÖHM trådløse Bluetooth-hovedtelefoner

Støjreduktion hovedtelefoner … vi har alle brug for dem, men ofte gange, de er bare for darn dyre. For at hjælpe dig ud har jeg undersøgt de bedste under $ 100 og fundet denne (noteringspriser ændrer sig nu og da). Det er ikke så omfangsret som de fleste hovedtelefoner, og lydkvaliteten er super god. Absolut værd at få, hvis du er stor på din musik. Hvis du finder dette for stor, har de også BÖHM Sport hovedtelefoner.

Nomader sammenklappelig vandflaske

Gør jorden en tjeneste og ikke være en af de rejsende, der ikke har noget hensyn til affald? I stedet for at bruge dine penge på at købe tons og tonsvis af vandflasker, skal du bære din egen og påfyldning, når du kommer til dit hotel / vandrerhjem. Denne BPA gratis sammenklappelige flaske er perfekt, da det tager nul plads og er super praktisk til når du touring byen eller på en dagstur.

Laser Lite Corded Ørepropper

Hvis du er en lys sovekabine eller hvis du nogensinde planlægger at sove i et kollegieværelse, gør dig selv en tjeneste og tag nogle ørepropper. Disse ledninger er flotte, da jeg ofte ender med at miste min ørepropper midt om natten. Jeg har personligt oplevet at dele et kollegieværelse med en fyr, hvis snores lød som en grizzlybjørn / dampmotor. Jeg er ikke engang sjov. Ørepropper … stol mig på denne! Klik her for flere detaljer (5 par)

GoToob rejseflasker

Lotion, shampoo, fugtighedscreme … bogstaveligt talt nogen form for væske eller fløde og passer ind i disse fantastiske BPA-fri silikone type flasker. TSA godkendt, behøver du ikke at snuble rundt og blive tvunget til at forlade dine dyrebare ting bagved. Flaskerne er super nemme at rengøre og kan bruges til pakning og ompakning af ting.

Traveller T-Shirt

Ganske vist har jeg ikke denne skjorte, men når jeg først siger det, tror jeg helt sikkert, det er sejt. Lidt dorky, ja, men hvem bekymrer sig? Kommer fra en person, der har måttet charade sin vej ind i forskellige situationer, da det vil spare dig for den ekstra hovedpine. På steder som Kina talte ofte ingen engelsk, så du var nødt til at stole på en masse peger og handler ud.

Ghostek Book Bag + Batteri Power Bank

En rygsæk og power bank, rullet op i en? Lyder det for godt til at være sandt? Nå, denne nifty lille taske fra Ghostek er alt det og mere. Den kan passe til din computer med standard størrelse og kan oplade din telefon, tablet eller e-læser. Plus, det er vandtæt. Hvordan er det for en taske?

Flad Toiletry Kit

Træt af at fylde voluminøse toiletry kits i din taske? Flat Toilery Kit er tyndt, bærbart og super praktisk, når det kommer til at gemme dine tilfældige bits og bobs. Materialet er meget robust og kan passe stort set alt. Virkelig. Jeg har crammed så mange ting i denne taske, og alligevel forbliver det (fladt) og let at pakke.

Anker iPhone Batteri Taske

For det meste er eksterne batterilaser stumpede, tunge og kun en smerte i rækken. Anker-sagen er dog alt modsat af det. Tilføje stort set ingen ekstra tykkelse i forhold til din gennemsnitlige sag, dette er en nyttig at have i lange rejsedage. Dette er en bedst sælger på Amazon, så jeg kan helt sikkert bekræfte, at det er nyttigt. Klik her for flere detaljer

Bærbar Roll-Up Travel Bag

Selvom jeg er mere af en pakningskube selv, har jeg ønsket at give denne Rolo en tur. Dybest set passer du på dit tøj (godt i 4-5 dage) i denne smarte taske, rul det op og voila! Du er pakket. Nogle mennesker har kaldt det en spilskifter … så hvorfor ikke?

UE MINI BOOM Højttalere

Rejse højttalere er et MUST. Perfekt til picnics, stranddage eller efter fest, der bærer et bærbart lydsystem, kan være ret nyttigt. Mit valg er UE mini boom højttalere, som blev opkaldt som en af de bedste blå tand højttalere du kan købe. Lille, bærbar og fantastisk lydkvalitet!

Kvinders Infinity Scarf med lynlås Pocket

Jeg elsker tørklæder! De er lette, alsidige og kan gøre noget snavset eller ildelugtende udseende ser noget anstændigt ud. Men hvad jeg elsker endnu mere er tørklæder, der er dobbeltformål som denne! Det har lynlås-rum, hvor du nemt kan gemme dit pas, kreditkort eller kontanter. Cool rigtigt?

Numinous Packs Anti-Theft Travel Daypack, 25 liter

Jeg elsker at holde mine ejendele sikkert. Så for mig gør denne numinous rygsæk det rigtige godt. Den har en indtrækbar ledning, som du kan bruge til at montere den på stort set alt plus indbyggede låsekombinationssystemer, så du ikke behøver at bekymre dig om eksterne hængelås. Hver gang vi går til stranden, indpakker jeg bare ledningen omkring et palme og snorkler i fred. Selvom det ikke er helt idiotsikkert, er det en anden afskrækkende virkning at stoppe folk fra at løbe væk med din taske.

Shacke Pak rejsearrangører

Som tidligere nævnt har pakkerne ændret mit liv. Jeg skal ikke længere kæmpe med at forsøge at klare alt på én gang. Jeg ved også, hvor alt er, og har en nem tid til at pakke og pakke ud selv undervejs. Hvis du planlægger en stor tur, tro mig, det vil spare dig for meget tid og kræfter.

Sand Repellant Lightweight Beach Blanket

Jeg elsker stranden og er, at jeg normalt planlægger mine rejser efter at have udforsket skjulte strande og øer, hvilket medfører et letvægts strandtæppe med mig, er vigtigt. Det er lys, holder væk sandet og er let nok til at pakke. Det er en af de ting, du altid holder i din dagsække, fordi du aldrig ved, hvornår du skal bruge den. #impromptupicnics

Belkin Multi Headphone Splitter

Rejser med venner eller en partner? En hovedtelefon splitter vil komme til at bruge. Du kan vælge den dobbelte splitter, men jeg kan godt lide denne, jo desto mere er det mere Disse ting er nyttige, når du lytter til musik, ser film under lange busrutter eller endda lige når du både lytter til en lydguide eller bog.

AUKEY Ora iPhone Lins, 0,45x 140 ° vidvinkel + 10x Makro Clip-on Linser Kit

Det faktum at denne lille ting kan klip på din iPhone, Samsung eller enhver Android-enhed og forbedre dine billeder drastisk er en sejr. Hvis du er for doven for at ødelægge dit korrekte kamera, har disse linseklip virkelig en forskel. Plus point som de er super overkommelige! Klik her for flere detaljer

Sidekicks Sammenfoldelige Ballet Flats

Endelig foldbare lejligheder til sejren … for de gange, jeg beslutter at skifte ud af mine flip-flops. De tager næppe plads og de er ret lette.

Mens jeg kunne komme videre og igen, er sandheden, jeg kan godt lide at holde tingene på det rene minimum. Rejselys er et nyt motto, jeg forsøger at overholde. Hvad med dig? Hvad er nogle af dine foretrukne rejsetilbehør, som du ikke kan leve uden?

Leder du efter mere rejseinspiration? Tjek nogle af vores andre artikler

Inspireret? Pin det!

Ansvarsfraskrivelse: Adventure In You er en deltager i Amazon Services LLC Associates Program, et affilieret reklameprogram designet til at give os mulighed for at tjene gebyrer ved at linke til Amazon og tilknyttede websteder uden ekstra omkostninger for dig. Bemærk venligst, at vi kun linker til produkter og tjenester, vi personligt bruger eller stoler på.

Efter hendes årlige stint, der rejste rundt om i verden, fandt Anna hende kærlighed til at udforske nye steder, der ikke var umættelige. Drevet af episke eventyrhistorier og god mad, er hun på mission for at gå, spise og skrive om så mange steder som hun kan.

Relaterede indlæg

JakRak Review: Bær aldrig jakken igen!

Montem Review: Outdoor Gear Designet af vandrere for vandrere

Skinner et lys på Petzl Tikka RXP Headtorch | Anmeldelse

Bedste rejsekameraer 2018: Sådan vælger du det perfekte kamera

Hej med dig! Vi er Tom og Anna, de to rejsende bag denne rejse blog, Adventure in You. Vi har rejst verden i de sidste fire år på jagt efter de bedste eventyr. Klik for at finde ud af mere om os, og hvordan vi har gjort denne rejseblog til en virksomhed.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: